Spenótos rizs

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 40 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Spenótos rizs
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg spenót
30 dkg rizs
2 gerezd fokhagyma
ízlés szerint parmezán sajt
vagy
ízlés szerint reszelt pecorino sajt
igény szerint olívaolaj
ízlés szerint petrezselyemzöld
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A megmosott rizst tegyük fel főni.

2. Közben alaposan mossuk meg a spenótot és vágjuk finomra.

3. Zúzzuk össze a fokhagymát és daraboljuk fel a petrezselymet is.

4. Amikor a rizs már megfőtt, adjuk hozzá a spenótot, a fokhagymát, petrezselymet, és locsoljuk meg kevés olajjal.

5. Közvetlen tálalás előtt fakanállal keverjük hozzá óvatos mozdulatokkal a sajtot.

Spenótos rizs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2385 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus konyha ,
Vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A vegetáriánus étkezés legízletesebb fogásait nyújtjuk át felfedező és alkotó kedvű olvasónknak, a hús nélkül... bővebben...
Spenótos rizs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus konyha ,
Vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A vegetáriánus étkezés legízletesebb fogásait nyújtjuk át felfedező és alkotó kedvű olvasónknak, a hús nélkül... bővebben...
most van szezonja