Sajtos-fügés-rukkolás panini

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sajtos-fügés-rukkolás panini
Adag: 2-3 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
5 dkg rukkola
25 dkg szeletelt brie sajt
15 dkg fügelekvár
1 db bagett
1 teáskanál római kömény

Elkészítés:

1. Melegítsük elő a kontaktgrillt vagy a szendvicssütőt közepesnél magasabb fokozaton.

2. Vágjuk 2-3 darabba a bagettet, majd hosszában vágjuk félbe a darabokat, és kenjük meg őket néhány evőkanálnyi fügelekvárral.

3. A bagettdarabok alsó felére fektessünk sajtszeleteket, tegyünk rá szűk maréknyi rukkolát, és szórjuk meg köménymaggal. Fedjük le a bagettdarabok másik felével.

4. Süssük a szendvicseket 5-10 percig, amíg a kenyér ropogósra és aranyszínűre sül, a sajt pedig megolvad. Forrón tálaljuk.

Nyár végén és ősszel, amikor a fügének szezonja van, használjunk friss és érett, felszeletelt fügét a lekvár helyett.
Sajtos-fügés-rukkolás panini
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1016 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Szendvicsek nagykönyve
Szendvicsek nagykönyve
(Kossuth Kiadó, 2015)

Finom, tápláló, gyorsan elkészíthető ételek minden alkalomra! Közel 150 recept gyönyörű színes ételfotókkal. • Szendvicsek, hamburgerek, tortillatekercsek, paninik • Alapreceptek: mártások, salsák, csatnik, bagelek,... bővebben...
Sajtos-fügés-rukkolás panini
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Szendvicsek nagykönyve
Szendvicsek nagykönyve
(Kossuth Kiadó, 2015)

Finom, tápláló, gyorsan elkészíthető ételek minden alkalomra! Közel 150 recept gyönyörű színes ételfotókkal. • Szendvicsek, hamburgerek, tortillatekercsek, paninik • Alapreceptek: mártások, salsák, csatnik, bagelek,... bővebben...
lexikon