Dinnyemártás

| Dinnyemártás receptek
Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Dinnyemártás
Eszközök: kés, turmixgép, vágódeszka
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg görögdinnye
1 teáskanál méz
4 evőkanál ketchup
2 fej hagyma
ízlés szerint cayenni bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A dinnyét meghámozzuk, a magokat eltávolítjuk. A gyümölcs húsát darabokra vágjuk, és a turmixgépbe tesszük (vagy egy magas falú edénybe, ha van rúdmixerünk).

2. A hagymát meghámozzuk, darabokra vágjuk, beletesszük a turmixba. Hozzáadjuk a ketchupot és a mézet, összeturmixoljuk, sóval és cayenne-borssal ízesítjük, és azonnal tálaljuk (vagy hidegre tesszük).

Mindenhez illik, ami roston süthető.

Dinnyemártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 629 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
A főzés alapkönyve ,
A főzés alapkönyve
(Magyar Könyvklub, 2002)

A fiatalos lendülettel megírt, 'formabontó' szakácskönyv két fő fejezetbe (Alapvető tudnivalók; Alapvető receptek) csoportosítva közli azokat a hasznos ismereteket, amelyek megkerülhetetlenek mindazok számára, akik a főzés... bővebben...
Dinnyemártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
A főzés alapkönyve ,
A főzés alapkönyve
(Magyar Könyvklub, 2002)

A fiatalos lendülettel megírt, 'formabontó' szakácskönyv két fő fejezetbe (Alapvető tudnivalók; Alapvető receptek) csoportosítva közli azokat a hasznos ismereteket, amelyek megkerülhetetlenek mindazok számára, akik a főzés... bővebben...
könyvek