Kókuszlabdák

Elkészítési idő: 115 perc Munkaidő: 35 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kókuszlabdák
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
17 dkg búzadara
10 dl rizstej
3 evőkanál méz
5 dkg mazsola
1 csipet

Elkészítés:

1. Első lépésként öntsünk kevés vizet egy csészébe, áztassuk be a megmosott mazsolát.

2. Tegyük fel forrni a rizstejet (ebből, ha lehetséges, vaníliaízesítésűt használjunk ehhez a desszerthez), és amikor forrásnak indul, folyamatos keverés mellett egy zúdítással öntsük bele a darát.

3. Adjunk hozzá egy csipet sót és a megduzzadt mazsolaszemeket is. Közepes tűzön főzzük még 15 percig, közben folyamatosan kevergessük.

4, Még mielőtt levennénk a tűzről, adjuk hozzá a kókuszreszeléket, amiből egy keveset tegyünk félre a kókuszlabdák készítéséhez.

5. Hagyjuk kihűlni a masszát, közben keverjük hozzá a mézet és a darált mandulát. A masszából alakítsunk ki dió nagyságú labdákat, hempergessük meg a félretett kókuszreszelékben, majd mielőtt tálalnánk, tegyük hűtőszekrénybe, hogy jól megdermedjen.

Különleges édesség különleges alkalmakra, amellyel meglephetjük a vendégeket.
Kókuszlabdák
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1845 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus konyha ,
Vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A vegetáriánus étkezés legízletesebb fogásait nyújtjuk át felfedező és alkotó kedvű olvasónknak, a hús nélkül... bővebben...
Kókuszlabdák
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus konyha ,
Vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A vegetáriánus étkezés legízletesebb fogásait nyújtjuk át felfedező és alkotó kedvű olvasónknak, a hús nélkül... bővebben...
facebook