Ananászhab

| Ananászmártás receptek
Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Ananászhab
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 szelet ananász
1 csipet kristálycukor
másfél dl zsírdús tejföl
1 csipet csípős paprika
vagy
1 csipet cayenne-bors
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint
néhány csepp rum
néhány csepp gyümölcsecet
néhány csepp citromlé

Elkészítés:

1. Vágjuk apróra az ananászt, majd turmixoljuk, keverjük össze a tejföllel és verjük habosra.

2. A habot ezután ízesítsük a többi hozzávalóval.

Jól illik pl. a borjúfondühöz.

Ananászhab
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 717 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Fondü falatok
Fondü falatok
(K.u.K. Kiadó, 2002)

Kellemes élményben lesz részünk, ha vendégeinket fondüvel várjuk. Ez a könyv számtalan - változatos ízekkel készülő - különleges receptötlettel járul hozzá az összejövetel sikeréhez. A zsiradékkal, levessel, sajttal... bővebben...
Ananászhab
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Fondü falatok
Fondü falatok
(K.u.K. Kiadó, 2002)

Kellemes élményben lesz részünk, ha vendégeinket fondüvel várjuk. Ez a könyv számtalan - változatos ízekkel készülő - különleges receptötlettel járul hozzá az összejövetel sikeréhez. A zsiradékkal, levessel, sajttal... bővebben...
most van szezonja