Szalonnamártás zöldfűszerekkel

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Szalonnamártás zöldfűszerekkel
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 evőkanál apróra vágott zöldfűszer
vagy
1 csipet kristálycukor
1 evőkanál tárkonyecet
1 dl fehérbor
1 szál póréhagyma
1 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Aprítsuk kockákra a szalonnát, majd futtassuk meg az olajban.

2. Metéljük fel a hagymát és a fokhagymát, a pórét pedig vágjuk csíkokra. A hagymaféléket dinszteljük üvegesre a szalonnával.

3. Öntsük hozzá a bort, keverjük bele az ecetet és takarékon rotyogtassuk 5-6 percig.

4. Vegyük le a tűzről az edényt, adjuk a mártáshoz a felaprított vegyes zöldfűszert, majd ízesítsük.

Jól illik a sajt-fondükhöz.

Szalonnamártás zöldfűszerekkel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1940 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Fondü falatok
Fondü falatok
(K.u.K. Kiadó, 2002)

Kellemes élményben lesz részünk, ha vendégeinket fondüvel várjuk. Ez a könyv számtalan - változatos ízekkel készülő - különleges receptötlettel járul hozzá az összejövetel sikeréhez. A zsiradékkal, levessel, sajttal... bővebben...
Szalonnamártás zöldfűszerekkel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Fondü falatok
Fondü falatok
(K.u.K. Kiadó, 2002)

Kellemes élményben lesz részünk, ha vendégeinket fondüvel várjuk. Ez a könyv számtalan - változatos ízekkel készülő - különleges receptötlettel járul hozzá az összejövetel sikeréhez. A zsiradékkal, levessel, sajttal... bővebben...
recepttár