Tepsis bagett

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tepsis bagett
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 db bagett
4 db paradicsom
4 evőkanál lágy vaj
2 gerezd fokhagyma
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint
néhány levél friss bazsalikom

Elkészítés:

1. Előmelegítjük a sütőt 200 fokon (légkeverésesnél 180 fokon). Meghámozzuk a fokhagymát, és fölaprítjuk, a bazsalikomot vékony csíkokra vágjuk. Mindkettőt összekeverjük a lágy vajjal.A mozzarellát és a megmosott paradicsomot szeletekre vágjuk.

2. A bagettet 2-3 cm-es távolságban mélyen bevagdossuk, de nem vágjuk át. A hasadékokat megkenjük a fűszeres vajjal, mindegyikbe 1 mozzarella- és 1 paradicsomszeletet szorítunk. Sózzuk, borsozzuk.

3. A forró sütőben 15 perc alatt átsütjük.

Tepsis bagett
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1977 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
A főzés alapkönyve ,
A főzés alapkönyve
(Magyar Könyvklub, 2002)

A fiatalos lendülettel megírt, 'formabontó' szakácskönyv két fő fejezetbe (Alapvető tudnivalók; Alapvető receptek) csoportosítva közli azokat a hasznos ismereteket, amelyek megkerülhetetlenek mindazok számára, akik a főzés... bővebben...
Tepsis bagett
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
A főzés alapkönyve ,
A főzés alapkönyve
(Magyar Könyvklub, 2002)

A fiatalos lendülettel megírt, 'formabontó' szakácskönyv két fő fejezetbe (Alapvető tudnivalók; Alapvető receptek) csoportosítva közli azokat a hasznos ismereteket, amelyek megkerülhetetlenek mindazok számára, akik a főzés... bővebben...
szótár