Hering paradicsommártásban

Tomatstill

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Hering paradicsommártásban
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
6 evőkanál paradicsompüré
2 db sózott hering
1 csokor metélőhagyma
4 szem szegfűbors
4 teáskanál kristálycukor
3 evőkanál olaj
4 evőkanál borecet
ízlés szerint frissen őrölt fehér bors

Elkészítés:

1. A heringet kifilézzük, felszeteljük, egy tálba tesszük.

2. Az ecetet, az olajat, a paradicsompürét a cukrot, a fehér borsot és a szétnyomott szegfűborsot 4 evőkanál vízzel összekeverjük, majd a heringdarabkákra öntjük.

3. Letakarjuk, éjszakára a hűtőszekrénybe tesszük.

4. Tálalás előtt a halat megszórjuk a leöblített, finomra vágott metélőhagymával.

Hering paradicsommártásban
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1936 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Hering paradicsommártásban
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
cikkek