Papírban sült pisztráng

Elkészítési idő: 80 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Papírban sült pisztráng
Adag: 2 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 db pisztráng
2 ág rozmaring
2 gerezd fokhagyma
ízlés szerint
ízlés szerint frissen őrölt bors
A kenéshez:
igény szerint olívaolaj

Elkészítés:

1. A pisztrángokat alaposan megmosom, megtisztítom. Mindkét oldalát bevagdalom és kívül belül sózom, borsozom.

2. A fokhagymát vékony szeletekre vágom, minden bevágásba beledugok egy-egy szeletkét, a maradékot pedig beleteszem a hasába.

3. Olívaolajjal megkent sütőpapírra helyezem a halakat, a pocakjába teszem a fokhagyma mellé a rozmaringágat, 2-3 citromkarikát, a többit a bőrére fektetem, alaposan becsomagolom és sütésig hűtőbe teszem.

4. 180 fokra előmelegített, légkeveréses sütőben 60 percet sütöm. Salátával, mártogatóssal tálalom.

Testes és száraz, lágyabb savtartalmú, fahordós érlelésű fehérbor illik hozzá.
Papírban sült pisztráng
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1580 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Papírban sült pisztráng
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
google+