Chilis hagyma kecskesajttal



Elkészítés:
1. Előmelegítjük a sütőt 200 fokra (gáztűzhelynél 6-os fokozat), a légkeveréses sütőt 180 fokra. A vajat egy kis serpenyőbe rakjuk. Belekeverjük az összetört chilit és a chilikockákat, alaposan sózzuk, borsozzuk.
2. A hagymák talpát levágjuk, a tetejükről a hagymafej kétharmadáig több helyen, csillag alakban bemetsszük, és a résekbe töltjük a vajas chilikeveréket.
3. Egy kis tepsiben, fóliával letakarva 40-45 perc alatt megsütjük. A sütés befejezése előtt 5 perccel kettévágjuk a kecskesajtokat, majd sütőlemezen 2-3 percig sütjük.
4. A sült hagymákat a sajtszeletekre helyezzük, meghintjük balzsamecettel, azonnal tálaljuk.