Kapormártás

Elkészítési idő: 5 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kapormártás
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 evőkanál apróra vágott kapor
1 csipet kristálycukor
1 db citrom leve
másfél dl zsírdús tejföl
néhány csepp konyak
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint
néhány csepp gyümölcsecet
néhány csepp Worcestershire szósz

Elkészítés:

1. Verjük habosra a tejfölt a fűszerekkel, és a konyakkal.

2. Majd kavarjuk bele a kaprot.

Kapormártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1818 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Fondü falatok
Fondü falatok
(K.u.K. Kiadó, 2002)

Kellemes élményben lesz részünk, ha vendégeinket fondüvel várjuk. Ez a könyv számtalan - változatos ízekkel készülő - különleges receptötlettel járul hozzá az összejövetel sikeréhez. A zsiradékkal, levessel, sajttal... bővebben...
Kapormártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Fondü falatok
Fondü falatok
(K.u.K. Kiadó, 2002)

Kellemes élményben lesz részünk, ha vendégeinket fondüvel várjuk. Ez a könyv számtalan - változatos ízekkel készülő - különleges receptötlettel járul hozzá az összejövetel sikeréhez. A zsiradékkal, levessel, sajttal... bővebben...
twitter