Bacardi-koktél

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Bacardi-koktél
Eljárások: préselés, shakelés, szűrés
Adag: 1 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Elkészítés:

1. Az összetevőket shakerben rázzuk össze jéggel.

2. Szűrjük egy koktélospohárba, és díszítsük a koktélcseresznyével.

A Bacardi-koktél valószínűleg a századforduló idején született. Igazán ismertté a New York-i újságíró, Karl Kitchen és az az ítélet tette, amelyet a Bacardi cég javára 1936-ban a New York-i legfelsőbb bíróság hirdetett ki: Bacardi-koktélt csak Bacardi rummal szabad készíteni és eladni.
Bacardi-koktél
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 5032 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Klasszikus koktélok
Klasszikus koktélok
(Magyar Könyvklub, 2002)

Könyvünk elsősorban az igényes vendéglátóknak, a műkedvelő mixereknek szól de a haladók is találnak benne egy-egy újszerű ötletet, receptvariációt. Bemutatja a klasszikus koktélok legfontosabb alapitalait, az italkeverés... bővebben...
Bacardi-koktél
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Klasszikus koktélok
Klasszikus koktélok
(Magyar Könyvklub, 2002)

Könyvünk elsősorban az igényes vendéglátóknak, a műkedvelő mixereknek szól de a haladók is találnak benne egy-egy újszerű ötletet, receptvariációt. Bemutatja a klasszikus koktélok legfontosabb alapitalait, az italkeverés... bővebben...
most van szezonja