Nantes-i spagetti

Elkészítési idő: 50 perc Munkaidő: 40 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Nantes-i spagetti
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
30 dkg füstölt főtt sonka
1 csomag spagetti
2 evőkanál tejföl
15 dkg reszelt sajt
10 dkg vaj
3 db tojás
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint
igény szerint zsemlemorzsa

Elkészítés:

1. A tésztát sós vízben kifőzzük, közben a habosra kikevert vajat megfűszerezzük.

2. Beletesszük a tojássárgákat, a tejfölt és a sonkát, jól összekeverjük.

3. Összedolgozzuk a kifőtt, lecsepegtetett tésztával, és az egészet egy tűzálló edénybe halmozzuk.

4. A tetejére kenjük a felvert tojásfehérjéket, és megszórjuk a sajttal és kevés zsemlemorzsával, majd a sütőben 200 fokon 12 perc alatt átsütjük.

Nantes-i spagetti
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 671 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Európa eszik
Európa eszik
(Szabad Föld Kiadó, 2004)

Ha az olvasó felüti ezt a könyvet, reményeink szerint gasztronómiai meglepetések érik! Receptgyűjteményünkben - többek között - szó esik arról, hogy a baszkok az egyedüli szakácsok a világon, akik a kiszáradt pergamentekercsből... bővebben...
Nantes-i spagetti
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Európa eszik
Európa eszik
(Szabad Föld Kiadó, 2004)

Ha az olvasó felüti ezt a könyvet, reményeink szerint gasztronómiai meglepetések érik! Receptgyűjteményünkben - többek között - szó esik arról, hogy a baszkok az egyedüli szakácsok a világon, akik a kiszáradt pergamentekercsből... bővebben...
cikkek