Konyakos áfonya

| Áfonyasaláta receptek
Elkészítési idő: 5 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Konyakos áfonya
Eszközök: citromnyomó, keverőtál
Eljárások: kikeverés, préselés
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 evőkanál konyak
1 csipet csípős pirospaprika
vagy
1 csipet cayenne-bors
néhány csepp citromlé

Elkészítés:

1. Keverjük simára az áfonyát a konyakkal meg a citromlével.

2. Óvatosan ízesítsük a fűszerrel.

Konyakos áfonya
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1664 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Fondü falatok
Fondü falatok
(K.u.K. Kiadó, 2002)

Kellemes élményben lesz részünk, ha vendégeinket fondüvel várjuk. Ez a könyv számtalan - változatos ízekkel készülő - különleges receptötlettel járul hozzá az összejövetel sikeréhez. A zsiradékkal, levessel, sajttal... bővebben...
Konyakos áfonya
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Fondü falatok
Fondü falatok
(K.u.K. Kiadó, 2002)

Kellemes élményben lesz részünk, ha vendégeinket fondüvel várjuk. Ez a könyv számtalan - változatos ízekkel készülő - különleges receptötlettel járul hozzá az összejövetel sikeréhez. A zsiradékkal, levessel, sajttal... bővebben...
ételfotó