Kókuszparfé egzotikus gyümölcsökkel

| Kókuszparfé receptek
Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 30 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Kókuszparfé egzotikus gyümölcsökkel
Adag: 2 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 db tojás
igény szerint csillaggyümölcs
vagy
igény szerint papaja
vagy
igény szerint füge
vagy
igény szerint kivi

Elkészítés:

1. Melegítsünk két tojássárgáját két egész tojással és a cukorral gőz fölött addig, míg a cukor el nem olvad. Habverővel keverjük habosra.

2. A tejszínt verjük kemény habbá, majd a kókuszreszelékkel és a kókuszlikőrrel együtt keverjük a tojáshoz.

3. A masszát mélyhűtőben fagyasszuk egy éjszakán át.

4. A gyümölcsöket a fajtától függően vágjuk szeletekre, hasábokra vagy negyedbe, és rövid ideig érleljük a narancslikőrben, végül desszerttányérokon ízlésesen rendezzük el. Minden tányér közepére tegyünk egy-egy adag kókuszparfét. Ízlés szerint szórjuk meg kakaóporral, tálaláskor pedig díszítsük mentalevelekkel.

Kókuszparfé egzotikus gyümölcsökkel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1572 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Ünnepi ételek Ünnepi ételek
(Magyar Könyvklub, 2000)

A kötete évszakoktól függetlenül ajánl különleges ételeket, teljes ételsorokat, büféasztalokhoz és villásreggelikhez felhasználható, ínycsiklandó finomságokat vagy "csak" apró, vendégváró étvágyfalatokat, amelyekkel... bővebben...
Kókuszparfé egzotikus gyümölcsökkel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Ünnepi ételek Ünnepi ételek
(Magyar Könyvklub, 2000)

A kötete évszakoktól függetlenül ajánl különleges ételeket, teljes ételsorokat, büféasztalokhoz és villásreggelikhez felhasználható, ínycsiklandó finomságokat vagy "csak" apró, vendégváró étvágyfalatokat, amelyekkel... bővebben...
google+