St. Galleni sültkolbász-saláta

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
St. Galleni sültkolbász-saláta
Eszközök: kés, serpenyő, tűzhely
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg madársaláta
1 fej apróra vágott vöröshagyma
6 evőkanál dióolaj
3 evőkanál narancsecet
2 evőkanál bodzaszörp
1 evőkanál csípős mustár
2 db kockára vágott zsemle
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
kevés
A sütéshez:
kevés vaj

Elkészítés:

1. A 2 cm-esre vágott grillkolbász-karikákat a vajon megsütjük, majd a serpenyőből kivéve félretesszük.

2. A zsemlekockákat mérsékelt lángon aranybarnára sütjük, majd szintén félretesszük.

3. A mustárt, a szörpöt, az ecetet, az olajat, és a hagymát krémesre keverjük, sóval és borssal ízesítjük.

4. A salátát és a paradicsomot elosztjuk a tányérokon. Pár mozdulattal összekeverjük a kolbászt, a krutont és a szószt, majd a salátákra terítjük.

St. Galleni sültkolbász-saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1283 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Eredeti receptek Svájcból - Kóstoló
Eredeti receptek Svájcból - Kóstoló
(Underground Kiadó, 2013)

Magyarországon éltünk, amikor elkezdtem írni ezt a könyvet és Svájcban, amikor befejeztem. Ahogy megismertem és megkedveltem ezt az alpesi országot, úgy vált a receptgyűjteményem egyre élethűbb szakácskönyvvé. Az itt élő... bővebben...
St. Galleni sültkolbász-saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Eredeti receptek Svájcból - Kóstoló
Eredeti receptek Svájcból - Kóstoló
(Underground Kiadó, 2013)

Magyarországon éltünk, amikor elkezdtem írni ezt a könyvet és Svájcban, amikor befejeztem. Ahogy megismertem és megkedveltem ezt az alpesi országot, úgy vált a receptgyűjteményem egyre élethűbb szakácskönyvvé. Az itt élő... bővebben...
twitter

Kapcsolódó receptek (madársaláta, grillkolbász összetevők alapján)