Tejfölös gomba

Gribi v szmetanye

Elkészítési idő: 75 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tejfölös gomba
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 pohár tejföl
5 dkg reszelt sajt
1 pohár tejszín
1 evőkanál liszt
4 szál újhagyma
20 dkg vaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A fele vajat felforrósítjuk, megpároljuk benne a megtisztított, felszeletelt gombát és hagymát.

2. Egy evőkanál vajat elkeverünk a liszttel, és a gombához adjuk. Mikor a keverék besűrűsödik, sóval és borssal fűszerezzük, belekeverjük a tejfölt meg a tejszínt.

3. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. a gombakeveréket felfújtformába öntjük, a sajttal megszórjuk. A maradék vajat kis darabkákban szétosztjuk rajta. Az előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.

Tejfölös gomba
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2569 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Tejfölös gomba
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
bevásárlólista