Fokhagymás uborkamártás

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Fokhagymás uborkamártás
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 gerezd fokhagyma
½ db citrom leve
1 csipet kristálycukor
2 dl tejföl
10 dkg zsírszegény tehéntúró
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A fokhagymát nyomjuk át a fokhagymaprésen. A túrót keverjük simára a tejföllel és a fokhagymával.

2. Az uborkát hámozzuk meg, aprítsuk kockákra és keverjük a mártáshoz, majd ízesítsük erőteljesen citromlével, cukorral, sóval és borssal.

Fokhagymás uborkamártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1530 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Fondü falatok
Fondü falatok
(K.u.K. Kiadó, 2002)

Kellemes élményben lesz részünk, ha vendégeinket fondüvel várjuk. Ez a könyv számtalan - változatos ízekkel készülő - különleges receptötlettel járul hozzá az összejövetel sikeréhez. A zsiradékkal, levessel, sajttal... bővebben...
Fokhagymás uborkamártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Fondü falatok
Fondü falatok
(K.u.K. Kiadó, 2002)

Kellemes élményben lesz részünk, ha vendégeinket fondüvel várjuk. Ez a könyv számtalan - változatos ízekkel készülő - különleges receptötlettel járul hozzá az összejövetel sikeréhez. A zsiradékkal, levessel, sajttal... bővebben...
szólj hozzá, értékelj