Gyümölcshab

| Gyümölcshab receptek
Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Gyümölcshab
Eszközök: habverő, keverőtál
Eljárások: áztatás, habverés, kikeverés
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 és fél dl tejszínhab
2 és fél dl gyümölcsvelő
1 levél zselatin

Elkészítés:

1. Langyosítsuk fel (a szezonális gyümölcsökből készült) gyümölcsvelő felét, és oldjuk fel benne az előzőleg beáztatott zselatint.

2. Keverjük hozzá a maradék gyümölcspépet, és cukrozzuk meg.

3. Talpas pohárban vagy mély tálban tejszínhabbal tálaljuk.

Gyümölcshab
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1384 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Édességek és készítésük titkai
Édességek és készítésük titkai
(Delta 2000 Kiadó, 1993)

Az édességeknek, e csodálatos szín, íz- és illatkompozícióknak kevesen tudnak ellenállni. A könyvünkben közölt receptek segítségével bárki létrehozhatja e csodákat. Megtudhatja, hogyan készülnek a habok, édességek, fánkok,... bővebben...
Gyümölcshab
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Édességek és készítésük titkai
Édességek és készítésük titkai
(Delta 2000 Kiadó, 1993)

Az édességeknek, e csodálatos szín, íz- és illatkompozícióknak kevesen tudnak ellenállni. A könyvünkben közölt receptek segítségével bárki létrehozhatja e csodákat. Megtudhatja, hogyan készülnek a habok, édességek, fánkok,... bővebben...
recepttár