Bordeaux-i hideg eperkrémleves

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Bordeaux-i hideg eperkrémleves
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
70 dkg eper
5 evőkanál méz
1 csomag vaníliás cukor
vagy

Elkészítés:

1. Az eperből 50 dkg-ot turmixoljunk össze a többi hozzávalóval.

2. A maradékot vágjuk apró darabokra, és szórjuk a levesbe.

3. Tálalás előtt, jól hűtsük le.

Bordeaux-i hideg eperkrémleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1494 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Európa eszik
Európa eszik
(Szabad Föld Kiadó, 2004)

Ha az olvasó felüti ezt a könyvet, reményeink szerint gasztronómiai meglepetések érik! Receptgyűjteményünkben - többek között - szó esik arról, hogy a baszkok az egyedüli szakácsok a világon, akik a kiszáradt pergamentekercsből... bővebben...
Bordeaux-i hideg eperkrémleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Európa eszik
Európa eszik
(Szabad Föld Kiadó, 2004)

Ha az olvasó felüti ezt a könyvet, reményeink szerint gasztronómiai meglepetések érik! Receptgyűjteményünkben - többek között - szó esik arról, hogy a baszkok az egyedüli szakácsok a világon, akik a kiszáradt pergamentekercsből... bővebben...
recept beküldése