Cannelloni zöldségekkel töltve

Elkészítési idő: 80 perc Munkaidő: 40 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Cannelloni zöldségekkel töltve
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg friss paraj
1 db padlizsán
12 db cannelloni
1 gerezd fokhagyma
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint
A mártáshoz:
1 ág friss rozmaring
1 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál kristálycukor
1 gerezd fokhagyma
1 fej hagyma
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint
ízlés szerint friss bazsalikomlevél

Elkészítés:

1. A padlizsánt vékonyan felszeleteljük (1. kép). Serpenyőben olajat felforrósítunk és beletesszük a padlizsánkarikákat. 2-3 percig sütjük.

2. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a felszeletelt gombát és a friss parajleveleket. Sóval, borssal ízesítjük. 2-3 percig kevergetve pirítjuk (2. kép). A zöldségkeveréket a canellonicsövekbe kanalazzuk, majd tűzálló tálba fektetjük.

3. A paradicsommártáshoz megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát és a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a konzervparadicsomokat a levével együtt. Sóval, borssal, cukorral, apróra vágott rozmaringgal és friss bazsalikomlevelekkel ízesítjük. Gyakori kevergetés mellett 10 percig főzzük. A mártást a tésztára öntjük (3. kép).

4. Beborítjuk a mozzarellaszeletekkel. Előmelegített, 190 fokos sütőben 30 percig sütjük.

Cannelloni zöldségekkel töltve Cannelloni zöldségekkel töltve Cannelloni zöldségekkel töltve
Cannelloni zöldségekkel töltve
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2637 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus konyha
Vegetáriánus konyha
(Vince Kiadó, 2005)

Ez a fantáziadús szakácskönyv 120 kitűnő, hús nélküli receptet tartalmaz, melyek bizonyítják, milyen változatos, egészséges és ízes is tud lenni a vegetáriánus étkezés. A recepteket könnyű elkészíteni, a főzés fázisai... bővebben...
Cannelloni zöldségekkel töltve
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus konyha
Vegetáriánus konyha
(Vince Kiadó, 2005)

Ez a fantáziadús szakácskönyv 120 kitűnő, hús nélküli receptet tartalmaz, melyek bizonyítják, milyen változatos, egészséges és ízes is tud lenni a vegetáriánus étkezés. A recepteket könnyű elkészíteni, a főzés fázisai... bővebben...
van itthon