Bazsalikomos-mustáros csirkesaslik

| Mustáros csirkesaslik receptek
Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Bazsalikomos-mustáros csirkesaslik
Adag: 8-10 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
6 evőkanál magos mustár
1 csokor friss bazsalikom
150 dkg csirkemellfilé
2 db fehér zöldpaprika
6 fej lilahagyma
6 db paradicsom
30 dkg csiperkegomba
4 db cukkini
1 dl olaj
1 teáskanál fehér bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A mustárt elkeverem az olajjal, a fehér borssal és az aprított bazsalikommal.

2. A csirkemellet felkockázom, megsózom és alaposan összekeverem a páccal, majd legalább egy éjszakára hűtőbe teszem.

3. Közvetlenül grillezés előtt a zöldségeket tetszőlegesen kockára/karikára vágom és vegyesen az előző este bepácolt hússal saslik pálcikára húzgálom. Mi most "tárcsán" sütöttük, de faszénen grillezve is nagyon finom.

Nagyszerű vendégváró, biztosan mindenkinek a kedvében tudunk járni vele, nagyon egyszerű elkészíteni, így kezdő szakácsok is bátran nekiláthatnak és mindemellett nagyon mutatós is az étel, így a siker garantált! Mi most csirkemellből készítettük, hogy biztosan megpuhuljon/átpiruljon, de nyugodtan készíthető ízlés szerint más húsból is.
Bazsalikomos-mustáros csirkesaslik
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1648 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Bazsalikomos-mustáros csirkesaslik
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
tippek, fortélyok