Pácolt pecsenye báránycombból

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Pácolt pecsenye báránycombból
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 szelet báránycomb
4 gerezd vékonyra szeletelt fokhagyma
A pácléhez:
1 kiskanál friss fekete bors
1 csipet kakukkfű
5 levél összevágott borsmenta
3 evőkanál olívaolaj
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A sütőt felmelegítjük sütési hőfokra.

2. A húsba nyomkodjuk a fokhagymaszeleteket.

3. Egy tálban elvegyítjük a páclé összetevőit, beletesszük a húst és időnként megforgatva legalább 6 óra hosszat pácoljuk.

4. A pácolt hússzeleteket a sütőbe tesszük és minden oldalról legalább 6-6 percig sütjük.

5. Tálalás előtt meglocsoljuk a páclével.

Közepesen testes, száraz, kevésbé csersavas vörösbor
Nagyon aromatikus és igen testes, meglehetősen száraz fehérbor illik hozzá.
Pácolt pecsenye báránycombból
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1256 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Főzzünk valami jót! , ,
Főzzünk valami jót!
(Tormont International, 1994)

A "Főzzünk valami jót!" újító jellegű szakácskönyv, amelynek kidolgozásakor a szerzők elsősorban a hétköznapi étrendet tartották szem előtt. Ez a szakácskönyv megkönnyíti az ízletes és tápláló ételek tervezését és... bővebben...
Pácolt pecsenye báránycombból
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Főzzünk valami jót! , ,
Főzzünk valami jót!
(Tormont International, 1994)

A "Főzzünk valami jót!" újító jellegű szakácskönyv, amelynek kidolgozásakor a szerzők elsősorban a hétköznapi étrendet tartották szem előtt. Ez a szakácskönyv megkönnyíti az ízletes és tápláló ételek tervezését és... bővebben...
bevásárlólista