Koktélparadicsom-nyalóka

Cherrytomaten-Lollies

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Koktélparadicsom-nyalóka
Eszközök: kés, keverőtál
Adag: 4-6 főre (20 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 csokor snidling
ízlés szerint fűszerpaprika
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Egy éles késsel levágjuk a paradicsomok felső negyedét, majd mokkáskanállal óvatosan kiemeljük az alsó rész belsejét.

2. A sajtot elkeverjük a felaprított snidlinggel. Sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint paprikázzuk, majd megtöltjük vele a paradicsomokat.

3. Visszarakjuk a kalapjukat, mindegyikbe beleszúrunk egy fogpiszkálót, és már kínálhatjuk is.

Koktélparadicsom-nyalóka
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1477 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Eredeti receptek Svájcból - Kóstoló
Eredeti receptek Svájcból - Kóstoló
(Underground Kiadó, 2013)

Magyarországon éltünk, amikor elkezdtem írni ezt a könyvet és Svájcban, amikor befejeztem. Ahogy megismertem és megkedveltem ezt az alpesi országot, úgy vált a receptgyűjteményem egyre élethűbb szakácskönyvvé. Az itt élő... bővebben...
Koktélparadicsom-nyalóka
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Eredeti receptek Svájcból - Kóstoló
Eredeti receptek Svájcból - Kóstoló
(Underground Kiadó, 2013)

Magyarországon éltünk, amikor elkezdtem írni ezt a könyvet és Svájcban, amikor befejeztem. Ahogy megismertem és megkedveltem ezt az alpesi országot, úgy vált a receptgyűjteményem egyre élethűbb szakácskönyvvé. Az itt élő... bővebben...
ételfotó