Málnakrémes - rózsavizes bonbon



Elkészítés:
1. A málnát szobahőmérsékleten villával összetöröm. Egy szitán átpasszírozom, hogy a magoktól megszűrjem a málnakrémet.
2. Az áttört málnát a mézzel alacsony hőmérsékleten addig forralom, amíg jó sűrű nem lesz. Kihűtöm, majd balzsamecettel és rózsavízzel ízesítem.
3. A tejszínt felforralom, a tűzről lehúzom, beletöröm a fehércsokit és homogén krémmé keverem az egészet. 35 fokosan hozzáadom a puha vajat, jól összedolgozom és végül a málnapürét is belekeverem.
4. Az étcsokit temperálom, és elkészítem a csokihüvelyeket. 5 percre a hűtőbe teszem, hogy megdermedjen.
5. Nyomózsákból a mélyedésekbe adagolom a málnakrémet, helyet hagyva a lezárásnak, majd még 15 percre visszateszem a hűtőbe.
6. Az újratemperált csokival lezárom a bonbonokat. 30 perc hűtés után kifordítom a kész bonbonokat a formából.