Citromos majonéz

| Citromos majonéz receptek
Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Citromos majonéz
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 db citrom leve
1 és ¼ dl napraforgóolaj
1 késhegynyi citrombors
2 szál friss citromfű
1 teáskanál csípős mustár
ízlés szerint Worcestershire szósz
ízlés szerint frissen őrölt fehér bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A tojássárgáját a mustárral simára keverjük.

2. Kézi mixerrel vagy habverővel az olajat lehetőleg cseppenként beleforgatjuk, míg homogén masszát nem kapunk.

3. A majonézt megsózzuk-borsozzuk, és citromlével, Worcester-mártással ízesítjük.

4. A citromfű leveleit letépjük a száráról, megmossuk, felaprítjuk, és belekeverjük a citromos majonézbe.

5. A mártást tálkába öntjük, és citromborssal megszórjuk.

Citromos majonéz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2071 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Grill, raclette, fondü
Grill, raclette, fondü
(Kossuth Kiadó, 2002)

A közös sütésnek-főzésnek mindig különös varázsa van, mert összekapcsol két élvezetet, a játékot és az étkezést. A mulatság lehet nyílt parázson való grillezés a szabadban, fondü, raclette, wok, tűzfazék vagy asztali... bővebben...
Citromos majonéz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Grill, raclette, fondü
Grill, raclette, fondü
(Kossuth Kiadó, 2002)

A közös sütésnek-főzésnek mindig különös varázsa van, mert összekapcsol két élvezetet, a játékot és az étkezést. A mulatság lehet nyílt parázson való grillezés a szabadban, fondü, raclette, wok, tűzfazék vagy asztali... bővebben...
bevásárlólista