Gorgonzolás sajtkrém

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Gorgonzolás sajtkrém
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
5 dkg lágy sajt
1 evőkanál tisztított mandula
½ csomó friss bazsalikom
5 dkg lágy vaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A vajat, a gorgonzolát és a lágy sajtot összekeverjük.

2. A bazsalikomleveleket letépdessük a száráról, megtisztítjuk, összevágjuk és beleforgatjuk a sajtkrémbe.

3. Csak enyhén szórjuk meg sóval és borssal.

4. Egy tálkába töltjük, a mandulaszeletekkel díszítjük, és a felhasználásig lefedjük.

Gorgonzolás sajtkrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 3256 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Grill, raclette, fondü
Grill, raclette, fondü
(Kossuth Kiadó, 2002)

A közös sütésnek-főzésnek mindig különös varázsa van, mert összekapcsol két élvezetet, a játékot és az étkezést. A mulatság lehet nyílt parázson való grillezés a szabadban, fondü, raclette, wok, tűzfazék vagy asztali... bővebben...
Gorgonzolás sajtkrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Grill, raclette, fondü
Grill, raclette, fondü
(Kossuth Kiadó, 2002)

A közös sütésnek-főzésnek mindig különös varázsa van, mert összekapcsol két élvezetet, a játékot és az étkezést. A mulatság lehet nyílt parázson való grillezés a szabadban, fondü, raclette, wok, tűzfazék vagy asztali... bővebben...
cikkek