Mustáros mártás

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Mustáros mártás
Eszközök: borsdaráló, kés, keverőtál
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 evőkanál csípős mustár
vagy
1 evőkanál dijoni mustár
4 evőkanál olívaolaj
¼ csomó petrezselyemzöld
2 gerezd fokhagyma
ízlés szerint
ízlés szerint frissen őrölt bors

Elkészítés:

1. A fokhagymagerezdeket és a mogyoróhagymát megtisztítjuk és összevagdaljuk.

2. A petrezselyem leveleit letépdessük a szárról, megtisztítjuk, és finomra vágjuk.

3. Az olívaolajat a mustárral összekeverjük.

4. Belekeverjük a fokhagymát, a mogyoróhagymát és a petrezselymet.

5. Megsózzuk, megborsozzuk, és egy mártásoscsészébe öntjük.

Mustáros mártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 7108 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Grill, raclette, fondü
Grill, raclette, fondü
(Kossuth Kiadó, 2002)

A közös sütésnek-főzésnek mindig különös varázsa van, mert összekapcsol két élvezetet, a játékot és az étkezést. A mulatság lehet nyílt parázson való grillezés a szabadban, fondü, raclette, wok, tűzfazék vagy asztali... bővebben...
Mustáros mártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Grill, raclette, fondü
Grill, raclette, fondü
(Kossuth Kiadó, 2002)

A közös sütésnek-főzésnek mindig különös varázsa van, mert összekapcsol két élvezetet, a játékot és az étkezést. A mulatság lehet nyílt parázson való grillezés a szabadban, fondü, raclette, wok, tűzfazék vagy asztali... bővebben...
twitter