Káposztasaláta

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Káposztasaláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 és fél evőkanál citromlé
másfél evőkanál ecet
½ bögre majonéz
¼ bögre tej
1 késhegynyi őrölt bors
½ evőkanál
bögre kristálycukor
1 szál sárgarépa
½ bögre író
vagy
½ bögre natúr joghurt

Elkészítés:

1. A káposztát és a sárgarépát vékony csíkokra vágom.

2. Elkészítem a salátaöntetet, majd belekeverem a káposztát és a répát.

3. 120 percre hűtőbe teszem, tálalás előtt felkeverem.

Káposztasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1593 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Káposztasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
szótár