Rozmaringos stangli

Elkészítési idő: 50 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Rozmaringos stangli
Eljárások: formázás, gyúrás, sütés
Adag: 1 tepsi (20 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 ág friss rozmaring
50 dkg tehéntúró
1 csomag sütőpor
2 teáskanál
A kenéshez:
1 dl tej

Elkészítés:

1. A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A stanglikhoz a lisztet (a legjobb hozzá a tönkölybúzaliszt), a túrót, a sót, a sütőport kevés tejjel összegyúrjuk, és sima tésztává dolgozzuk.

2. A rozmaringlevélkéket lecsipkedjük az ágról, majd egészben a tésztához gyúrjuk.

3. A tésztát 20 egyforma darabra osztjuk, majd azokból hosszúkás stanglikat sodrunk.

4. A stanglikat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, tejjel megkenjük, majd 25 perc alatt megsütjük. Akár köretként is megállja a helyét!

Rozmaringos stangli
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1194 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Eredeti receptek Svájcból - Nassoló
Eredeti receptek Svájcból - Nassoló
(Underground Kiadó, 2014)

Kedves Olvasó! Ön egy olyan szakácskönyv harmadik fejezetét tartja a kezében, amely egyaránt ízletes csemegéket kínál mind a modern, mind a több száz éves múltra visszatekintő svájci konyha ízvilágából. Az ERS - Nassoló a... bővebben...
Rozmaringos stangli
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Eredeti receptek Svájcból - Nassoló
Eredeti receptek Svájcból - Nassoló
(Underground Kiadó, 2014)

Kedves Olvasó! Ön egy olyan szakácskönyv harmadik fejezetét tartja a kezében, amely egyaránt ízletes csemegéket kínál mind a modern, mind a több száz éves múltra visszatekintő svájci konyha ízvilágából. Az ERS - Nassoló a... bővebben...
cikkek