Zöldbors-mártás

Elkészítési idő: 5 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Zöldbors-mártás
Eszközök: citromnyomó, kés, keverőtál
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 evőkanál konzerv zöldbors
2 evőkanál apróra vágott snidling
2 evőkanál apróra vágott zöldpetrezselyem
2 evőkanál ribizlizselé
½ db citrom leve
másfél dl joghurt
10 dkg majonéz
néhány csepp konyak

Elkészítés:

1. Keverjük simára a majonézt, a joghurtot, a citromlét, valamint a ribizlizselét.

2. Adjuk hozzá a szemes zöldborsot, az aromaadó konyakot, végezetül pedig a zöldfűszereket.

Zöldbors-mártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2445 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Fondü falatok
Fondü falatok
(K.u.K. Kiadó, 2002)

Kellemes élményben lesz részünk, ha vendégeinket fondüvel várjuk. Ez a könyv számtalan - változatos ízekkel készülő - különleges receptötlettel járul hozzá az összejövetel sikeréhez. A zsiradékkal, levessel, sajttal... bővebben...
Zöldbors-mártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Fondü falatok
Fondü falatok
(K.u.K. Kiadó, 2002)

Kellemes élményben lesz részünk, ha vendégeinket fondüvel várjuk. Ez a könyv számtalan - változatos ízekkel készülő - különleges receptötlettel járul hozzá az összejövetel sikeréhez. A zsiradékkal, levessel, sajttal... bővebben...
google+