Mazsolás őszibarackchutney

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Mazsolás őszibarackchutney
Eszközök: kés, lábas, reszelő, tűzhely
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dkg mazsola
100 dkg kimagozott, darabolt őszibarack
1 kiskanál őrölt gyömbér
3 kiskanál currypor
1 kiskanál
1 evőkanál mustármag
2 gerezd reszelt fokhagyma
1 fej szeletelt hagyma
2 dl almaecet
vagy
2 dl borecet

Elkészítés:

1. A hozzávalókat 60-90 percig főzzük, néha megkeverve.

2. Amikor eléri a dzsemsűrűséget, kisebb üvegekbe porciózzuk.

Felhasználása előtt legalább 1 hónapig hagyjuk az ízeket összeérni!

Mazsolás őszibarackchutney
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1722 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mazsolás őszibarackchutney
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
lexikon