Édes chilis ananászsaláta

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Édes chilis ananászsaláta
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 db érett, hámozott ananász
1 db friss, kimagozott piros chilipaprika
1 és ¼ dl zsírdús tejszín
2 evőkanál barnacukor
5 dkg vaj

Elkészítés:

1. Tegyük a vajat, a cukrot és az összevagdalt chilipaprikát egy nagy serpenyőben közepes tűzre.

2. Tegyük bele a torzsa nélkül felszeletelt ananászt, és dinszteljük 3-4 percig, amíg a vaj bevonja a szeleteket.

3. Verjük fel a tejszínt, és tálaláskor kínáljuk a meleg ananász mellé.

Amikor az ananász tökéletesen érett és pont ehető, finom édes illata van. Ha ezt nem érezzük, akkor még nem érett. Ha az illat túl erős és mustos, akkor már túlérett.
Édes, muskotályos fehérbor illik hozzá.
Édes chilis ananászsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 806 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Saláták
Saláták
(Ventus Libro Kiadó, 2011)

Ízletes, tápláló és laktató receptek minden alkalomra. Több mint 130 csábító salátaötlet. Minden receptet gyönyörű, színes kép illusztrál, mely megmutatja, hogyan fog kinézni a kész saláta. bővebben...
Édes chilis ananászsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Saláták
Saláták
(Ventus Libro Kiadó, 2011)

Ízletes, tápláló és laktató receptek minden alkalomra. Több mint 130 csábító salátaötlet. Minden receptet gyönyörű, színes kép illusztrál, mely megmutatja, hogyan fog kinézni a kész saláta. bővebben...
szólj hozzá, értékelj