Rántott ponty

Kapr smazeny

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 35 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Rántott ponty
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg szeletelt ponty
4 teáskanál reszelt torma
1 db citrom
1 db tojás
igény szerint liszt
ízlés szerint
igény szerint zsemlemorzsa
A sütéshez:
olaj

Elkészítés:

1. A halszeleteket megmossuk, leszárítjuk, enyhén megsózzuk.

2. Megforgatjuk a lisztben, majd a felvert tojásban, végül a zsemlemorzsában.

3. Bőséges olajban kisütjük, konyhai törlőpapíron lecsöpögtetjük.

4. A citromot felszeteljük, minden szeletre egy teáskanálnyi reszelt tormát teszünk, és elrendezzük a pontydarabokon. Tetszés szerint körítjük.

Rántott ponty
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 3514 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Rántott ponty
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
tippek, fortélyok