Hot Milk Punch

| , Tejpuncs receptek
Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Hot Milk Punch
Eljárások: forralás, kikeverés
Adag: 1 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
16 cl tej
6 cl whisky
1 rúd fahéj
1 teáskanál finomított kristálycukor
ízlés szerint reszelt szerecsendió

Elkészítés:

1. Az összes hozzávalót -a szerecsendió és a fahéjrudacska kivételével - serpenyőben, alacsony hőfokon, rendszeres kevergetés mellett felforrósítjuk.

2. Előmelegített írkávés pohárba töltjük, és megkeverjük a fahéjrudacskával.

3. Meghintjük reszelt szerecsendióval.

Hot Milk Punch
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1246 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Koktélok New Yorkból
Koktélok New Yorkból
(Vince Kiadó, 1999)

A világ legjobb italait még mindig New York legendás bárjaiban szolgálják fel. Ez a koktélkönyv, a maga 1300 receptjével bevezet minket a híres Odeon bárba vagy a Hudson River Clubba, ahol láthatjuk, miként lesz a profik kezében... bővebben...
Hot Milk Punch
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Koktélok New Yorkból
Koktélok New Yorkból
(Vince Kiadó, 1999)

A világ legjobb italait még mindig New York legendás bárjaiban szolgálják fel. Ez a koktélkönyv, a maga 1300 receptjével bevezet minket a híres Odeon bárba vagy a Hudson River Clubba, ahol láthatjuk, miként lesz a profik kezében... bővebben...
hírlevél