Tavaszi rántotta

| Vegyes zöldséges rántotta receptek
Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tavaszi rántotta
Adag: 1 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 db tojás
1 evőkanál friss, apróra vágott petrezselyemzöld
1 evőkanál friss, apróra vágott metélőhagyma
A sütéshez:
1 szelet laktózmentes vaj
A töltelékhez:
1 gerezd fokhagyma
½ fej lilahagyma
1 db paradicsom
ízlés szerint frissen őrölt fehér bors
ízlés szerint
ízlés szerint csípős paprika
ízlés szerint friss, apróra vágott petrezselyemzöld

Elkészítés:

1. A paradicsomot, a retket, a lilahagymát, a fokhagymát apró kockára vágom, adok hozzá csípős paprikát, sózom, borsozom, megszórom aprított petrezselyemzölddel, alaposan összekeverem és félreteszem.

2. A tojásokat sóval, borssal felverem, hozzákeverem az aprított snidlinget és petrezselyemzöldet.

3. Egy serpenyőben felhevítem a vajat (egy szeletke elég), beleöntöm a tojásos keveréket és lassú tűzön addig sütöm, míg az alja szépen megbarnul, a teteje pedig szépen megszilárdul.

4. Ha megsült a tojás kicsúsztatom egy tányérra, megtöltöm a zöldségekkel és forrón tálalom.

Glutén- és laktózmentes recept! Ha nem glutén- és laktózérzékenyeknek készítjük, használjunk hasonló mennyiségben szokásos hozzávalókat
Tavaszi rántotta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1398 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tavaszi rántotta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
recept beküldése