Lecsós csirkemell

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Lecsós csirkemell
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 üveg konzerv lecsó
1 db hegyes, zöld erős paprika
2 db paprika
2 db paradicsom
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A szalonnát csíkokra vágom, zsírjára sütöm, majd hozzáadom az apró kockára vágott vöröshagymát és üvegesre pirítom.

2. Ha a hagymával kész vagyok, ráteszem az alapra, a vékony csíkokra vágott csirkemellet és addig sütöm még szép pirosra nem pirulnak.

3. Ezután hozzáadom a karikára vágott fehér és csípős paprikát és kb. 5 percet fedő alatt párolom, majd jöhet a paradicsom, megint 5 perc párolás, végül felöntöm a nyáron eltett üveges lecsóval, ízlés szerint sózom és újraforrásig főzöm. Párolt rizzsel, főt krumplival, polentával tálalom.

Lecsós csirkemell
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1484 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Lecsós csirkemell
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
recept beküldése