Sajtos nokedli

Kasnocken

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 40 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Sajtos nokedli
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
30 dkg gouda sajt
1 kisebb csomó snidling
3 csipet
4 dl víz
3 db tojás
2 evőkanál kukoricaliszt
11 evőkanál gluténmentes liszt

Elkészítés:

1. Összekeverem a hozzávalókat a nokedlihez - aki nem gluténérzékeny az készítsen hagyományos nokedlitésztát - forrásban lévő sós vízbe szaggatom és készre főzöm.

2. Egy fej vöröshagymát karikára vágok és forró olajban kisütöm, majd ezt használom a díszítéshez!

3. A maradék két fej vöröshagymát lereszelem nagy lyukú sajtreszelőn, serpenyőbe teszem, némi zsiradékon megpirítom, hozzáadom a kifőtt nokedlit, így is pirítom néhány percig, majd hozzáadom a reszelt sajtot, a snidlinget és fedő alatt - néhányszor átkeverve - további 10 percig sütöm.

4. Ha elkészült, az előre elkészített hagymakarikákkal és apróra vágott snidlinggel tálalom. Jó étvágyat!

Sajtos nokedli
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1028 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Sajtos nokedli
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
szólj hozzá, értékelj