Zsebes csirkemell

Elkészítési idő: 65 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Zsebes csirkemell
Adag: 2 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 kisebb csirkemellfilé
1 gerezd reszelt fokhagyma
1 kis csokor petrezselyemzöld
4 szelet baconszalonna
ízlés szerint frissen őrölt színes bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A csirkemelleket félbe vágom, a tetejébe 2-2 zsebet vágok ügyelve, hogy az alját ne vágjam ki (így nem fog kifolyni a sajt). Alaposan sózom borsozom, belekenem a zsebekbe a reszelt fokhagymával elkevert krémsajtot, áttekerem a baconnel és egy vajjal kikent hőálló tálba teszem.

2. A paradicsomokat félbe vágom, picit belenyomkodom a krémsajttal töltött zsebekbe, megszórom az aprított petrezselyemzölddel és alufóliával lefedve 200 fokra előmelegített sütőben 35 percet sütöm.

3. A 35 perc letelte után eltávolítom az alufóliát és további 5-6 percre visszateszem a sütőbe, hogy szépen megpiruljanak - félidőben kiveszem és meglocsolom a szaftjával, hogy ne száradjon ki a hús! Jó étvágyat!

Zsebes csirkemell
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2719 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Zsebes csirkemell
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
bevásárlólista