Rántott kukorica

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 15 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Rántott kukorica
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
35 dkg kukorica
5 dl olívaolaj
9 dkg reszelt parmezán sajt
másfél dl tej
2 db felvert tojás
10 dkg liszt
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A lisztet tálba szórjuk, hozzáadjuk a tojásokat, tejet, kukoricát, parmezánt.

2. Összekeverjük, majd sózzuk, borsozzuk.

3. Egy serpenyőben az olajat felhevítjük. A kukoricás keverékből evőkanálnyi adagokat a forró olajban 5-7 perc alatt aranybarnára sütjük.

4. A felesleges olajat papírtörlővel felitatjuk. Azonnal, forrón tálaljuk.

Rántott kukorica
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1839 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Klasszikus vegetáriánus konyha
Klasszikus vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2009)

Szervezzen a családjának, barátainak egy kellemes és pazar vegetáriánus partit. Ebben a könyvben mindent megtalál ahhoz, hogy az összejövetel sikeres legyen. Több mint 170 ínycsiklandó étel receptje között válogathat, melyeket... bővebben...
Rántott kukorica
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Klasszikus vegetáriánus konyha
Klasszikus vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2009)

Szervezzen a családjának, barátainak egy kellemes és pazar vegetáriánus partit. Ebben a könyvben mindent megtalál ahhoz, hogy az összejövetel sikeres legyen. Több mint 170 ínycsiklandó étel receptje között válogathat, melyeket... bővebben...
facebook