Vörösáfonya-szósz

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Vörösáfonya-szósz
Adag: 1 adag (8 főre)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
22 és fél dkg friss vörös áfonya
4 evőkanál narancsdzsem
1 db narancs leve és reszelt héja
12 és fél dkg barna nádcukor
½ dl portói bor

Elkészítés:

1. A hozzávalókat serpenyőbe tesszük.

2. Felforraljuk, állandóan kevergetve 5-10 percig főzzük a megfelelő sűrűségig.

Hűtőszekrényben tároljuk.

Nagyszerűen kiegészíti a szárnyasokból, vadhúsokból készített, kissé zsírosabb ételeinket.
Vörösáfonya-szósz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 8120 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Sütés-főzés nagykönyve Sütés-főzés nagykönyve
(Kossuth Kiadó, 2009)

Több mint 650 könnyen megtanulható konyhai művelet, 400 remek, bevált recept... A Sütés-főzés nagykönyve kezdő és gyakorlott háziasszonyoknak egyaránt nélkülözhetetlen segítség. A tökéletes sütés-főzés nem tökéletes... bővebben...
Vörösáfonya-szósz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Sütés-főzés nagykönyve Sütés-főzés nagykönyve
(Kossuth Kiadó, 2009)

Több mint 650 könnyen megtanulható konyhai művelet, 400 remek, bevált recept... A Sütés-főzés nagykönyve kezdő és gyakorlott háziasszonyoknak egyaránt nélkülözhetetlen segítség. A tökéletes sütés-főzés nem tökéletes... bővebben...
most van szezonja