Édes-csípős bélszín hagymával
Elkészítési idő:
90 perc
Munkaidő: 30 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Elkészítés:
1. A húst éles késsel vékony csíkokra vágjuk.
2. Üvegtálba tesszük a szójaszósszal, chiliolajjal, tamarindkrémmel, a barna cukorral és a zúzott fokhagymával együtt.
3. Jól összekeverjük, hogy a pác mindenütt érje a húst.
4. Letakarva, hűvös helyen 60 percig pácoljuk.
5. Wokban olajat forrósítunk.
6. Beletesszük a megtisztított, félbevágott gyöngyhagymát. 2-3 percig kevergetve pirítjuk.
7. Hozzáadjuk a húst és további 5-7 percig kevergetve pirítjuk.Frissen vágott korianderzölddel megszórva tálaljuk.
Óvatosan bánjunk a chiliolajjal, mert nagyon csípős.