Almás-diós salátaboglárka

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Almás-diós salátaboglárka
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 maréknyi dióbél
2 db alma
4 maréknyi salátaboglárka
néhány levél citromfű
Az öntethez:
4 evőkanál szőlőmagolaj
3 evőkanál citromos balzsamecet
1 evőkanál méz
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A (száraz) leveleket osszuk el tányérokra.

2. Tegyük rá az almaszeleteket, szórjuk meg a dióval.

3. Végül locsoljuk meg az összekevert öntettel. Azonnal tálaljuk.

Almás-diós salátaboglárka
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1568 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Almás-diós salátaboglárka
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
bevásárlólista