Mennyei szendvicsek

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Mennyei szendvicsek
Eszközök: citromnyomó, kés, keverőtál
Adag: 15-20 főre (40 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 db bagett
50 dkg túró
2 kisebb fejes saláta
6 evőkanál apróra vágott turbolyalevél
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint
ízlés szerint citromlé
A díszítéshez:
néhány ág turbolya

Elkészítés:

1. A túrót elkeverjük egy kevés citromlével és a frissen felaprított turbolyával, majd sóval és borssal ízesítjük.

2. A kenyeret kb. 40 szeletre vágjuk, majd megkenjük a túróval.

3. A megmosott salátát falatnyi darabokra tépkedjük, majd elrendezzük a szendvicseken.

4. Ráfektetjük a sajtrózsákat, majd vörösáfonyával és turbolyalevéllel díszítve tálaljuk.

Friss és semleges, száraz, üde, fiatalon fogyasztandó fehérbor illik hozzá.
Mennyei szendvicsek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1448 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Eredeti receptek Svájcból - Kóstoló
Eredeti receptek Svájcból - Kóstoló
(Underground Kiadó, 2013)

Magyarországon éltünk, amikor elkezdtem írni ezt a könyvet és Svájcban, amikor befejeztem. Ahogy megismertem és megkedveltem ezt az alpesi országot, úgy vált a receptgyűjteményem egyre élethűbb szakácskönyvvé. Az itt élő... bővebben...
Mennyei szendvicsek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Eredeti receptek Svájcból - Kóstoló
Eredeti receptek Svájcból - Kóstoló
(Underground Kiadó, 2013)

Magyarországon éltünk, amikor elkezdtem írni ezt a könyvet és Svájcban, amikor befejeztem. Ahogy megismertem és megkedveltem ezt az alpesi országot, úgy vált a receptgyűjteményem egyre élethűbb szakácskönyvvé. Az itt élő... bővebben...
lexikon