Sárgarépa gyömbérrel

Morkov sz imbirem

Elkészítési idő: 70 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sárgarépa gyömbérrel
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 evőkanál gyömbérpor
50 dkg sárgarépa
1 pohár tejföl
5 dkg vaj
ízlés szerint
ízlés szerint kristálycukor

Elkészítés:

1. A sárgarépát megtisztítjuk, felszeleteljük, és egy tálban a gyömbérporral, a cukorral és sóval összekeverjük, 30 percig állni hagyjuk. A képződő levet leöntjük.

2. Felhasználáskor a sütőt 200 fokra előmelegítjük. Serpenyőben a vajat felforrósítjuk, a sárgarépát beletesszük, és folyamatos kevergetés közben kb. 10 perc alatt szép vörösre pirítjuk.

3. Tűzálló formába áttesszük, leöntjük tejföllel, és az előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük.

Sárgarépa gyömbérrel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 773 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Sárgarépa gyömbérrel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
tippek, fortélyok