Maremmai zöldségleves

Acquacotta maremmana

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Maremmai zöldségleves
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 db tojás
4 db érett paradicsom
1 szál sárgarépa
10 dl víz
10 dkg reszelt pecorino sajt
4 szelet fehérkenyér
2 gerezd fokhagyma
igény szerint olívaolaj

Elkészítés:

1. A zöldségeket megtisztítjuk. A hagymát, a zellert, a sárgarépát és a fokhagymát apróra vágjuk, és kevés olívaolajon megpároljuk.

2. Hozzáadjuk a felaprított mángoldot, a kockára vágott paradicsomot és a feldarabolt peperoncinót.

3. Ráöntjük a vizet, és kb. 20 percig forraljuk.

4. Tálalás előtt röviddel a tojásokat belecsurgatjuk a levesbe.

5. A kenyérszeleteket megpirítjuk, ízlés szerint fokhagymával bedörzsöljük, mélytányérokra tesszük, és ráöntjük a levest. A reszelt pecorino sajttal megszórva tálaljuk.

Maremmai zöldségleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1751 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Maremmai zöldségleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
recepttár