Zombie koktél

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Zombie koktél
Eljárások: préselés, turmixolás
Adag: 5 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 cl erős rum
20 cl fehér rum
20 cl barna rum
5 szelet ananász
5 ágacska menta
5 evőkanál mandulaszörp
5 evőkanál grenadine-szirup
10 cl guávalé
10 cl ananászlé
10 cl frissen préselt/facsart narancslé
10 cl frissen préselt/facsart zöldcitromlé
5 teáskanál Pernod

Elkészítés:

1. A mentán és ananászszeleten kívül az alapanyagokat turmixgépben tört jéggel simára keverjük.

2. Hűtött collinsopohárba töltjük, és az ananászszelettel, valamint a mentaággal díszítjük.

Zombie koktél
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 792 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Koktélok New Yorkból
Koktélok New Yorkból
(Vince Kiadó, 1999)

A világ legjobb italait még mindig New York legendás bárjaiban szolgálják fel. Ez a koktélkönyv, a maga 1300 receptjével bevezet minket a híres Odeon bárba vagy a Hudson River Clubba, ahol láthatjuk, miként lesz a profik kezében... bővebben...
Zombie koktél
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Koktélok New Yorkból
Koktélok New Yorkból
(Vince Kiadó, 1999)

A világ legjobb italait még mindig New York legendás bárjaiban szolgálják fel. Ez a koktélkönyv, a maga 1300 receptjével bevezet minket a híres Odeon bárba vagy a Hudson River Clubba, ahol láthatjuk, miként lesz a profik kezében... bővebben...
hírlevél