Ananász cooler

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Ananász cooler
Adag: 1 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
6 cl fehérbor
2 szelet citromhéj
1 teáskanál finomított kristálycukor
1 cl frissen préselt/facsart citromlé
igény szerint szénsavas ásványvíz

Elkészítés:

1. A jégbe hűtött fehérbort, az ananász- és citromlét, a kristálycukrot shakerben jéggel alaposan összerázzuk.

2. Hűtött collinsospohárba, jégkockákra szűrjük.

3. Felöntjük a szénsavas ásványvízzel, és kissé megkeverjük. Csavart citromhéjakkal díszítjük.

Ananász cooler
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1298 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Koktélok New Yorkból
Koktélok New Yorkból
(Vince Kiadó, 1999)

A világ legjobb italait még mindig New York legendás bárjaiban szolgálják fel. Ez a koktélkönyv, a maga 1300 receptjével bevezet minket a híres Odeon bárba vagy a Hudson River Clubba, ahol láthatjuk, miként lesz a profik kezében... bővebben...
Ananász cooler
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Koktélok New Yorkból
Koktélok New Yorkból
(Vince Kiadó, 1999)

A világ legjobb italait még mindig New York legendás bárjaiban szolgálják fel. Ez a koktélkönyv, a maga 1300 receptjével bevezet minket a híres Odeon bárba vagy a Hudson River Clubba, ahol láthatjuk, miként lesz a profik kezében... bővebben...
hírlevél