Tésztasaláta

Hörnlisalat

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tésztasaláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
12 dkg sonka
4 db tojás
Az öntethez:
1 nagyobb fej vöröshagyma
1 evőkanál mustár
1 evőkanál snidling
1 csipet fűszerkeverék
1 csipet fűszerpaprika
2 evőkanál natúr joghurt
4 evőkanál majonéz
3 gerezd fokhagyma
kevés olívaolaj

Elkészítés:

1. Az öntethez a majonézt, a mustárt, a saláta-fűszerkeveréket és a többi fűszert, a joghurtot, az ecetet és olajat alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a reszelt vöröshagymát és fokhagymát.

2. A tésztát bő sós vízben megfőzzük, majd hideg vízzel leöblítjük.

3. A sajtot, paprikát, uborkát, főtt tojást és sonkát kis kockákra vágjuk és egy nagy salátástálba tesszük.

4. Hozzáadjuk a főtt tésztát és az öntettel az egészet összekeverjük.

Tésztasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1921 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Eredeti receptek Svájcból - Kóstoló
Eredeti receptek Svájcból - Kóstoló
(Underground Kiadó, 2013)

Magyarországon éltünk, amikor elkezdtem írni ezt a könyvet és Svájcban, amikor befejeztem. Ahogy megismertem és megkedveltem ezt az alpesi országot, úgy vált a receptgyűjteményem egyre élethűbb szakácskönyvvé. Az itt élő... bővebben...
Tésztasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Eredeti receptek Svájcból - Kóstoló
Eredeti receptek Svájcból - Kóstoló
(Underground Kiadó, 2013)

Magyarországon éltünk, amikor elkezdtem írni ezt a könyvet és Svájcban, amikor befejeztem. Ahogy megismertem és megkedveltem ezt az alpesi országot, úgy vált a receptgyűjteményem egyre élethűbb szakácskönyvvé. Az itt élő... bővebben...
twitter