Forró csokoládé

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Forró csokoládé
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
12 és fél dkg reszelt étcsokoládé
1 evőkanál kukoricaliszt
4 evőkanál kristálycukor
1 és ⅓ dl tejszín
4 és fél dl tej

Elkészítés:

1. A reszelt csokoládét felolvasztjuk a tej felében.

2. A kukoricalisztet simára keverjük a maradék tejjel. A felolvasztott csokoládéra öntjük, belekeverjük a cukrot.

3. Alacsony hőfokon, állandóan kevergetve 3 perc alatt besűrítjük. Félrehúzzuk a tűzről, habverővel simára keverjük.

4. Kemény habbá verjük a tejszínt.

5. Krémessé keverjük a csokoládét. Adagokra osztjuk, és a felvert tejszínhabbal díszítjük.

Forró csokoládé
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1253 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Sütés-főzés nagykönyve Sütés-főzés nagykönyve
(Kossuth Kiadó, 2009)

Több mint 650 könnyen megtanulható konyhai művelet, 400 remek, bevált recept... A Sütés-főzés nagykönyve kezdő és gyakorlott háziasszonyoknak egyaránt nélkülözhetetlen segítség. A tökéletes sütés-főzés nem tökéletes... bővebben...
Forró csokoládé
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Sütés-főzés nagykönyve Sütés-főzés nagykönyve
(Kossuth Kiadó, 2009)

Több mint 650 könnyen megtanulható konyhai művelet, 400 remek, bevált recept... A Sütés-főzés nagykönyve kezdő és gyakorlott háziasszonyoknak egyaránt nélkülözhetetlen segítség. A tökéletes sütés-főzés nem tökéletes... bővebben...
recepttár